Mien Dobbelsteen wijst de de weg navigatiesysteem


DELFT, 20070702 -- Het bedrijf Navigatiestemmen.nl presenteert de stem van Mien Dobbelsteen voor gebruik op het navigatiesysteem TomTom. De markante stem uit de serie Zeg `ns AAA brengt gebruikers van het navigatiesysteem feilloos op de plaats van bestemming.

Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen uit voor gebruik in navigatiesystemen. Naast bekende stemmen van Kim Holland, Emile Ratelband en Gonny van Oudenallen, heeft Navigatiestemmen.nl ook een collectie van bijzondere en grappige imitatiestemmen.

De stem van Mien Dobbelsteen is ingesproken door Sebasti?n de Grand, een stemacteur en voice-over die al enige jaren bekend is van diverse radiocommercials en televisiecommercials.

Mien Dobbelsteen is een karakter uit de bekende Nederlandse televisieserie Zeg 'ns AAA. Deze serie werd in de jaren 80 uitgezonden. De rol van Mien Dobbelsteen werd vertolkt door actrice Carry Tefsen. Getooid met een grootse bos rood krulhaar en meestal gekleed in een bloemetjesjurk, groeide Mien in de serie uit van ondersteunende rol tot ??n van de hoofdrollen. Haar meest bekende zin "Met de assistente van dokter Van der Ploeoeoeoeg?" wordt nog door veel mensen herinnerd.

Vanaf vandaag is het mogelijk om de weg te laten wijzen door de stem van Mien Dobbelsteen. Op de website www.navigatiestemmen.nl is de stem te downloaden. Zeer regelmatig breidt Navigatiestemmen.nl haar collectie van stemmen uit. Daarnaast biedt Navigatiestemmen.nl de mogelijkheid aan gebruikers van navigatiesystemen om een eigen persoonlijke stem in te spreken.





Ingezonden persbericht