TBlox en GE Healthcare sluiten private-label overeenkomst af


ROTTERDAM, 20070702 -- Vandaag kondigen TBlox en GE Healthcare een private-label licentieovereenkomst aan. Hiermee is GE Healthcare in staat om wereldwijd een "multi-leverancier" electronische inkoopoplossing aan haar klanten aan te bieden.

De multi-leverancier oplossing maakt het voor klanten mogelijk zowel producten van GE Healthcare als van alle overige leveranciers te bestellen met slechts 1 inkoopopdracht. De krachtig "SuperSearch" zoekmachine maakt het voor klanten mogelijk om in slechts enkele seconden producten te zoeken en te vergelijken. Klanten kunnen eenvoudig wereldwijd leveranciers uitnodigen en koppelen via de onafhankelijke FreeSupplierPortal.

Het geeft klanten een oplossing om het hele inkoopproces van bestellen tot factuurafhandeling te optimaliseren waarmee grote besparingen te realiseren zijn.

Over TBlox
TBlox maakt nieuwe generatie online bedrijfssoftware als alternatief voor dure en complexe softwareoplossingen. Dagelijks ontdekken wereldwijd nieuwe gebruikers het gemak van 1 van de 35 online software modules. De software kan ook eenvoudig worden gekoppeld aan ERP systemen van SAP, Microsoft Dynamics, Oracle of een ander financieel systeem. TBlox is tevens de initiatiefnemer voor FreeSupplierPortal.com, waarmee de belangrijkste hindernissen zijn weggenomen voor eenvoudig en goedkoop electronisch inkopen. Met het pre-paid betaalsysteem en transparant prijsbeleid maakt TBlox de revolutie in softwareland compleet. Voor meer informatie, bezoek onze site www.tblox.com.

Over FreeSupplierPortal.com
FreeSupplierPortal is de onafhankelijke portal waar wereldwijd elke leverancier van producten of diensten een webwinkel kan activeren of zijn eigen webwinkel kan koppelen. De leverancier kan direct zijn catalogie ter beschikking stellen en is zelf verantwoordelijk voor de weergave van de klantspecifieke prijsafspraken. FreeSupplierPortal is 100% gratis voor leveranciers en verzorgt het gehele electronische communicatieproces tussen leveranciers en haar klanten. De FreeSupplierPortal kan worden gebruikt in combinatie met alle inkoopprogramma's. Inkopers betalen een bescheiden bijdrage per orderregel voor transacties. Voor meer informatie, bezoek de website www.freesupplierportal.com.





TBlox