HagaZiekenhuis tekent contract met Magma IT Solutions


HagaZiekenhuis tekent contract met Magma IT Solutions voor de Datawarehouse implementatie - SAP BI

GELEEN-DEN HAAG, 20070702 -- Het HagaZiekenhuis heeft een contract ondertekend met Magma IT Solutions - een gerenommeerde SAP Consultancy organisatie - voor de Datawarehouse implementatie - SAP BI. Na een zorgvuldig doorlopen aanbestedingsprocedure, waar 6 SAP dienstverleners waren uitgenodigd voor de aanbesteding, is uiteindelijk Magma IT Solutions als winnaar uit de bus gekomen.

Drs. Jan Gerben Verzijl, Organisatorisch manager Beleid, plaatsvervangend manager Financiën, Informatie, en Control van het HagaZiekenhuis hierover:

"Het HagaZiekenhuis heeft reeds geruime tijd SAP software voor de primaire, secundaire en tertiaire processen in gebruik. Het lag derhalve voor de hand dat de nieuwe BI tool ook een SAP product zou worden. Van de zes aanbieders zijn uiteindelijk twee aanbieders overgebleven. Uiteindelijk is de opdracht aan Magma IT Solutions gegund. Redenen hier voor zijn onder andere: kennisniveau van SAP BI in het algemeen, eerder opgedane ervaring in gelijksoortige projecten binnen andere ziekenhuizen, transparante inzet van medewerkers, sterke projectleider en last but not least de professionele maar ook vriendelijke opstelling van de medewerkers van Magma . Wij zijn er dan ook vast van overtuigd dat het HagaZiekenhuis in Magma IT Solutions een partner heeft gevonden voor de komende jaren. Na de implementatie zal ook een Service Level Agreement contract ondertekend worden voor het beheer van de SAP BI omgeving ".

Over het HagaZiekenhuis
Het HagaZiekenhuis is op 1 juli 2004 ontstaan uit een fusie van drie Haagse ziekenhuizen: Juliana Kinderziekenhuis, Rode Kruis Ziekenhuis en Ziekenhuis Leyenburg. Verbreding en verdieping van het patiëntenaanbod van de fusiepartners waren de belangrijkste drijfveren voor het aangaan van de fusie. Het HagaZiekenhuis behoort tot de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland en heeft diverse topklinische functies. In het ziekenhuis werken ruim 3.500 mensen waaronder 210 medisch specialisten. www.hagaziekenhuis.nl

Over Magma IT Solutions
Als SAP consultancy organisatie heeft Magma een unieke focus en specialisatie. Sinds de oprichting in 1997 heeft Magma IT Solutions zich gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van mySAP ERP oplossingen bij grote en middelgrote ondernemingen. Magma is met ruim 80 eigen medewerkers een serieuze speler op de (inter)nationale SAP markt. Ieder jaar is een gezonde omzet-, personeels- en winstgroei gerealiseerd en deze lijn zet zich onverkort door. Magma heeft kantoren in Geleen en Den Bosch.

Focusgebieden:
SAP Financials, SAP Logistics, SAP HR/Payroll, SAP Business Information Warehouse, SAP Techniek en SAP Beheer. Daarnaast zijn er duidelijke keuzes gemaakt in diverse branches: Onderwijs, Gemeentes, Telco en Healthcare. www.magma-it.nl