Mojo Concerts

23-2-2007

Extra concert Il Divo in Rotterdam

Dat de populariteit van Il Divo grote vormen in Nederland heeft aangenomen, hebben we gemerkt: het eerder aangekondigde concert in Ahoy Rotterdam was razendsnel uitverkocht. Daarom is er goed nieuws voor iedereen die naast de laatste kaarten heeft gegrepen: op 2 juli geeft het kwartet een extra optreden!

Il Divo bestaat uit David Miller, Sebastian Izambard, Urs Buhler en Carlos Martin, vier good looking guys die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de musical- en operawereld. Hun titelloze debuutalbum bestormde overal ter wereld de hitlijsten en ook Nederland viel als een blok voor het vocale vuurwerk van het viertal. Het derde album met de titel Siempre is inmiddels uit en is in de week na release beklonken met platina. Populair in Nederland, dus dit optreden mag geen enkele liefhebber missen.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Maandag 2 juli 2007
Ahoy - Rotterdam
Entree: E 55,-/E 53,-/E 50,-/E 48,-/E 46,-/E 45,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 24 februari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen of kassa zaal. Of bestel online kaarten hier.