Gemeente Borger-Odoorn


22-05-2007
TIJDELIJKE AFSLUITING N34 NABIJ

Vanaf maandag 2 juli wordt de N34 tussen Exloo en Gieten gedurende 12 weken volledig afgesloten. Gedurende deze periode wordt het wegvak tussen Ees en Gieten verbreed naar 8.90 meter en opnieuw geasfalteerd. Ook de bekende groene wegmarkering wordt aangebracht. Gedurende deze periode worden ook de oostelijke op- en afritten aangelegd die na de heropening van de weg op 24 september gebruikt worden door het doorgaande verkeer.
De werkzaamheden aan de N34 zijn op 19 maart gestart en zullen tot eind volgend jaar duren. Gedurende deze periode moet rekening worden gehouden met snelheidsbeperkingen en vertragingen. De meest in het oog springende werkzaamheden betreffen de realisering van ongelijkvloerse kruisingen in Borger, Gasselte en Gieten.

Informatiekrant
De provincie heeft inmiddels twee informatiekranten over de N34 huis aan huis verspreid. Ook is er een speciale website geopend. De omleidingsroutes kunt u ook downloaden en printen op deze website. De provincie en gemeenten doen een dringend beroep op alle weggebruikers om zoveel mogelijk gebruik te maken van de officiële omleidingsroutes die wegen binnen bebouwde kommen mijden.
Op n34.eu kunt u, als u onder impressies toekomst klikt op het woordje bolfoto, met behulp van uw muis een virtuele tour maken door de toekomstige omgeving van Borger, Gasselte en Gieten.