Ingezonden persbericht


Persbericht

12 juni 2007

Musical the Ride komt naar De Betteld

De Local Gospel Sound voert op 2 juli musical the Ride op op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Musical the Ride is geproduceerd en opgevoerd in de Verenigde Staten en zal nu voor het eerst in Nederland te zien zijn. The Ride begint om 20.00 uur.

Musical the Ride is een musical voor jong en oud en vertelt het verhaal van een familie en een groep studenten in een pretpark. Het verhaal gaat over een zoektocht naar de grootste attractie in het pretpark. Het geheel zal worden uitgevoerd door het gospelkoor Local Gospel Sound. Het script is vrijwel helemaal opnieuw geschreven dus kan er haast gesproken worden over een gloednieuwe musical.

Local Gospel Sound is een Interkerkelijk Gospelkoor uit Doetinchem en staan voor eigentijdse gospelmuziek, waarbij hoofdzakelijk basismateriaal gebruikt wordt, namelijk de menselijk stem.

Dit jaar viert de Local Gospel Sound haar 10-jarig bestaan. Onder leiding van B. Hijink uit Veenendaal treedt het koor op in diverse kerkdiensten, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en gevangenissen. Sinds 1995 produceert het koor ook musicals. Een eerdere musical die het koor heeft uitgevoerd is 'Butterfly kisses'.

Kaartjes voor de musical kosten ¤ 4,-- per persoon en zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.



Ingezonden persbericht