Gemeente Pekela


Informatieavond over het uitbreidingsplan Compagniesterwijk te Oude Pekela.

Op basis van de structuurvisie van de gemeente Pekela worden thans uitwerkingen opgesteld voor de realisering van een woonwijk aan de Compagniesterwijk te Oude Pekela.

De nieuwe uitbreidingslocatie wordt globaal begrensd door de Compagniesterwijk, het bosgebied van Staatsbosbeheer, de vijverpartij grenzend aan de Rietgors, het verlengde van de Vijverlaan en is aansluitend op de bestaande bebouwing aan de Ericalaan, de Hanekampswijk en de Compagniesterwijk te Oude Pekela.

Op maandag 2 juli 2007 wordt het plan door de Windgroep en de gemeente nader mondeling toegelicht. Voor deze avond bent u van harte uitgenodigd. Deze informatieavond in het Dorpshuis De Snikke, Raadhuislaan 47 te Oude Pekela begint om 19:30 uur.

Wij merken hierbij op dat dit geen informatieavond in het kader van een bestemmingsplanprocedure is, maar dat de avond uitsluitend bedoeld is om omwonenden en belangstellenden te informeren. De formele bestemmingsplanprocedure zal naar verwachting in de tweede helft van dit jaar worden gestart. Voor nader informatie kunt u contact opnemen met het taakveld VROM.

Oude Pekela, 27 juni 2007

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

J. van der Woude, waarnemend secretaris