Ingezonden persbericht


Ontmoet Jim bij signeersessie én releaseparty op maandag 2 juli a.s. in Rotterdam

Jim signeert nieuwe album "Vrij" in Orange Flagship store

Den Haag, 28 juni 2007 ­ Maandag 2 juli a.s. signeert Jim Bakkum zijn nieuwe album "Vrij" in de Orange Flagship store, Lijnbaan 54 in Rotterdam. Vanaf 16.00 uur zet de succesvolle zanger zijn handtekening op zijn eerste Nederlandstalige album. Na deze signeersessie zal de release party van dit nieuwe album in de Orange Flagship store plaatsvinden.

De eerste 50 fans die een handtekening weten te bemachtigen op het album "Vrij" mogen blijven om samen met Jim deze exclusieve release party mee te maken. Fans kunnen "Vrij" ter plekke in de Orange Flagship store aanschaffen. De toegang tot de signeersessie in de Orange Flagship store is vrij.

Orange klanten kunnen ook kaarten winnen voor deze besloten releaseparty. Op www.orangemusic.nl vertelt Jim persoonlijk hoe dit werkt en kun je als Orange klant het album "Vrij" via je mobiele telefoon exclusief beluisteren.

In het tv-programma "Mooi! Weer de Leeuw" zong Jim begin vorig jaar - voor het eerst Nederlandstalig - samen met Paul, het prachtige nummer "Voorbij". De reacties op deze tv-uitzending waren overweldigend, waarop Jim besloot een compleet Nederlandstalig album op te gaan nemen. Het eerste resultaat was de titelsong "Dapper en sterk" van de speelfilm "Asterix en de Vikingen". Deze single stond een jaar geleden vele weken in de hoogste regionen van de hitparade.

In de afgelopen maanden heeft Jim - naast zijn hoofdrol in de succesvolle musical "Grease" - gewerkt aan zijn album, dat 28 juni gelanceerd wordt. De eerste nieuwe single "Doe dit, doe dat" heeft de top 5 bereikt en is gekozen als TMF Superclip. Het album bevat nog meer vrolijke up-tempo nummers zoals deze single, maar ook aangrijpende ballads. Bijzonder is te vermelden dat Jim voor het eerst in z'n leven verantwoordelijk is voor meer dan de helft van alle teksten die hij op dit album zingt.



Ingezonden persbericht