Europese wervingscampagne voor Global Knowledge


NIEUWEGEIN, 20070702 -- Global Knowledge, de vooraanstaande Europese IT trainingsorganisatie, lanceert een grootschalige pan-Europese wervingscampagne om aan de groeiende vraag naar hun klassikale- en maatwerk-training op het gebied van Microsoft en Cisco te voldoen.

De trainingsorganisatie is in Europa een van de meest vooraanstaande learning solutions partners voor Cisco en Microsoft. Zij leveren een breed scala aan opleidingen in 40 trainingscentra, in diverse talen, verdeeld over 12 landen. Global Knowledge ziet een sterk groeiende vraag naar kennis en vaardigheden op technologieën van Cisco en Microsoft en om daar op in te spelen, werft de trainingsorganisatie in totaal 35 extra docenten, die ervaring hebben in het uitleveren van trainingen op de verschillende technologieën van deze partners.

Richard Pryor-Jones, President EMEA van Global Knowledge, zegt dat dit het juiste tijdstip is om deel uit te maken van het succesvolle team van Global Knowledge. "We bieden je de mogelijkheid om in ons Europese docententeam met geavanceerde technologieën te werken, werkzaam te zijn in verscheidene Europese landen en relaties op te bouwen met onze partners. Als je jezelf wilt ontwikkelen en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan adviseer ik je om de website van Global Knowledge te bekijken."

Docenten die bij Global Knowledge aan de slag gaan, kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en training. Daarnaast hebben de docenten een flexibel werkschema en zullen ze op diverse locaties in Europa hun trainingen verzorgen. Bovendien zullen ze deel uitmaken van een dynamisch Europees team.

Michael Pohl, Cisco Business Development Director bij Global Knowledge, geeft aan dat de trainingsmarkt op het punt staat drastisch te veranderen, zowel wat de technologieën betreft als de mogelijkheden voor getalenteerde professionals. "We voorzien dat dit een grote impact op de trainingswereld zal hebben. We zijn er zeker van dat Global Knowledge optimaal voorbereid is op de nieuwe technologische ontwikkelingen door het werven van toegewijde docenten die voldoen aan de vraag vanuit Europa en die in staat zijn om Global Knowledge in nieuwe markten te positioneren.

Cisco- en Microsoft-docenten kunnen per direct aan de slag bij Global Knowledge. Voor de Cisco-trainingen is het opleidingsinstituut op zoek naar docenten die kennis en ervaring hebben op het gebied van de Cisco Sales Expert (CSE) en de Cisco Sales Associate (CSA). Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor docenten die zich ontwikkeld hebben in één of meerdere Cisco specialisaties. "Als je ervaring hebt op één of meer van deze gebieden, dan horen we graag iets van je", zegt Mungo Duncan, EMEA Product Director voor Cisco bij Global Knowledge.

Op het gebied van Microsoft liggen er zelfs nog meer uitdagingen. "We hebben binnen het Microsoft-curriculum een aantal focusgebieden geïdentificeerd, zoals beveiliging, Windows Server 2003/2008 en Active Directory. Voor deze gebieden willen we Microsoft-specialisten werven", aldus Jeffrey Smithies, de Product Director voor Microsoft bij Global Knowledge. Daarnaast is het trainingsinstituut ook op zoek naar een geschikte kandidaat om de sleutelrol van Europese Microsoft Architect te vervullen. Deze goed geinformeerde en zeer ervaren kandidaat zal een ondersteunende rol vervullen bij de ontwikkeling van de onderneming en zich continue bezighouden met het opnieuw definieren van de positie van Global Knowledge als de meest vooraanstaande Microsoft Learning Solutions Partner.

Over Global Knowledge

Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers op het gebied van netwerk, beveiliging, VoIP en wireless en op producten van toonaangevende ondernemingen als Cisco, Microsoft, Nortel, Oracle en Red Hat. Ons management portfolio voorziet in training op project management, professional skills, business analysis en ITIL. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden - klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, en via Internet. Global Knowledge heeft computer-ondernemingen, profit-, non-profit-organisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.

Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1100 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Welsh, Carson, Anderson & Stowe. Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl/





Ingezonden persbericht