Ingezonden persbericht

Nr. Pb070507a

2 t/m 6 juli - Veluwe & Vallei Fietsweek

Fietsen door de mooiste gebieden in het hart van Nederland

REGIO - In het hart van Nederland ligt de regio zuidwest Veluwe en Gelderse Vallei. Ingekapseld tussen de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en het Rivierengebied, vormt deze regio een ideale uitvalbasis voor prachtige fietstochten. Regio VVV Veluwe & Vallei organiseert jaarlijks in de eerste week van juli de Veluwe & Vallei Fietsweek, in samenwerking met negen campings.

Afwisselende fietstocht voor de hele familie
Tijdens de Veluwe & Vallei Fietsweek fietst u door de mooiste gebieden die midden Nederland te bieden heeft. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor het maken van fietstochten voor de hele familie. U fietst afwisselend over uitgestrekte heidevelden, door dichte bossen, langs uiterwaarden en rivieren, over typisch Hollandse dijken en door pittoreske dorpen.

Routes
De start- en controleposten zijn als een klaverblad met elkaar verbonden. Er zijn in totaal negen verschillende startpunten, bestaande uit veelal boeren- en minicampings. Hier kunt u tegen een speciaal tarief ook overnachten. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan er gefietst worden. U start tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Woensdag is een rustdag. De routes zijn ongeveer 40 kilometer lang.

Inschrijving en kosten
Deelname aan de fietsweek, zonder overnachtingen, kost E 10,- per volwassene en E 7,50 per kind (tot en met 12 jaar) voor vier dagen. Maar u kunt natuurlijk ook één dagje lekker gaan fietsen. Dag-deelnemers betalen E 3,50 per volwassenen en E 2,50 per kind. U kunt zich inschrijven bij één van de deelnemende campings, waar u wilt starten. U ontvangt bij de start uw routebeschrijving en na afloop een leuke herinnering.

Veluwe & Vallei Fietsweekarrangement
De deelnemende campings hebben in samenwerking met Regio VVV Veluwe & Vallei een aantrekkelijk arrangement voor u samengesteld. Voor slechts E 55,- per persoon kunt u deelnemen aan de fietsweek, inclusief zeven overnachtingen op een camping, een routekaart en een leuke herinnering. Het Fietsweekarrangement kunt u reserveren bij de camping van uw keuze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Regio VVV Veluwe & Vallei, telefoon (0900) 83 58 93 of promotie@vvvede.nl. Kijk ook op: www.fietsweekveluwevallei.nl.

De Veluwe & Vallei Fietsweek wordt mede mogelijk gemaakt dankzij ondersteuning van de Rabobank.

Noot aan de redactie
Vriendelijk verzoek ik u om bij voorkeur de bijgevoegde kaart bij het artikel te plaatsen. Op deze kaart staan de startlocaties aangegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Bosboom, Marketing & Promotie, telefoon (0318) 687 557 of email m.bosboom@vvvede.nl.