Politie Zeeland


---


Aanvulling op persbericht O-2178-2007
Ook de 22-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, die de ruiten van een woning had vernield, heeft aangifte bij de politie gedaan omdat zij door de bewoonster geslagen was.

W-2185-2007 Spoorwegmedewerker geslagen in Oost-Souburg
Een 43-jarige medewerker van de Nederlandse Spoorwegen werd zondag omstreeks 16.15 uur twee keer door een passagier geslagen.
Tijdens de kaartjescontrole bleek ee15 uur twee keer door een passagier geslagen.
Tijdens de kaartjescontrole bleek een passagier een verkeerd kaartje te hebben en moest een nieuw kaartje van E 1.30 kopen en een boete van E 35,- betalen. De passagier weigerde dit en weigerde ook om zijn id-kaart te tonen. Hij ging verbaal tekeer en sloeg de medewerker, die in Oost-Souburg uit de trein stapte op zijn hoofd en schouder. Daarna rende hij het perron op en ging er vandoor. De spoorwegmedewerker heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Z-2186-2007 Mishandeling in Terneuzen
In de Westkolkstraat in Terneuzen werd zaterdag tussen 19.15 en 19.45 uur een 31-jarige man uit Tourcoin zodanig mishandeld dat hij een gebroken neus, een gekneusd jukbeen en drie gebroken tanden opliep.
Hij had op de vloer van een winkelpand geld gevonden, in zijn zak gestoken en samen met een vriend het pand verlaten. De eigenaar van het geld meldde zich even later en de 31-jarige gaf hem het geld terug. Echter de eigenaar beweerde dat hij niet alles had teruggekregen en begon de 31-jarige te slaan. De twee werden uit elkaar gehaald, maar toen de 31-jarige man even later naar de parkeerkelder liep, werd hij nogmaals aangevallen door dezelfde man, die nu ook nog iemand anders bij zich had. De 31-jarige werd geslagen en getrapt met bovenstaand resultaat. Om 19.45 uur werd op de Binnenvaartweg in Terneuzen een van de aanvallers, de eigenaar van het geld, aangehouden en ingesloten. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

O-2187-2007 Eenzijdig ongeval in 's-Heerenhoek
Op de Bernhardweg-West kwam zondag omstreeks 15.00 uur een 24-jarige motorrijder uit Oostburg ten val.
De man vloog uit de bocht en zijn motor raakte klem onder de vangrail. De motorrijder en een evenoude passagiere, ook uit Oostburg, kwamen op het wegdek terecht. Beiden werden met heup- en beenklachten naar het ziekenhuis gebracht.


---- --