Ingezonden persbericht

Rotterdam, 2 juli 2007

P e r s b e r i c h t

RNN7 nu ook in Flevoland

Landelijke dekking krijgt steeds meer gestalte.

Rotterdam - Vanaf maandag 2 juli 2007 is RNN7 ook te zien in de provincie Flevoland. De afgelopen maand heeft de zender ook het hele digitale dekkingsgebied van UPC aan haar bereik toegevoegd.
De zender krijgt daardoor een totaal potentieel kijkeraantal van 8 miljoen mensen.

Landelijke dekking 2008.

Vanaf 1 januari 2008 worden er ook tal van nieuwe provincies toegevoegd, waaronder Limburg, Brabant, Drenthe en Overijssel.
Daarmee komt de zender over de grens van 65 procent landelijke dekking, resulterend in een potentieel van maar liefst meer dan12 miljoen kijkers. Uitgaande van de verdere ontwikkelingen verwacht RNN7 in 2008 geheel Nederland te dekken.

Over RNN7

RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en is nu te ontvangen door 8 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, landelijk via CanalDigitaall, via UPC Digital en nu ook in Flevoland.
RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op termijn wil doorgroeien naar een landelijke spel in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering waarbij nieuws en infotainment centraal staan. Voor meer informatie: www.rnn7.nl.

E i n d e p e r s b e r i c h t