Heijmans N.V.

2 juli 2007
HEIJMANS EN SCHIPHOL REAL ESTATE VERKOPEN KANTOORGEBOUW IN EINDHOVEN

Heijmans Vastgoed en Schiphol Real Estate hebben het kantoorgebouw Flight Square in het kantorengebied Flight Forum in Eindhoven verkocht aan de particuliere belegger Mobion BV. De verkoopwaarde van het gebouw is 16,75 miljoen exclusief BTW en overdrachtsbelasting.

Flight Forum is een hoogwaardig businesspark in de omgeving van Eindhoven Airport. Het park is verdeeld in zes clusters; vijf voor bedrijfsruimten en één voor kantoren. In totaal worden in de komende jaren op Flight Forum circa 100.000 m2 kantoren en circa 175.000 m2 bedrijfsruimten gerealiseerd. Flight Square is het hoogste kantoorgebouw binnen het kantorengebied van Flight Forum. Het ligt direct aan de HOV-lijn met een verbinding naar het centrum van Eindhoven. De verkopende partijen hebben het kantoorgebouw gezamenlijk gerealiseerd in 2002.

Flight Square wordt verhuurd aan onder andere Panalpina (transport en logistiek), Irdeto (IT-toepassingen voor distributiedoeleinden), Goudappel Coffeng (adviesbureau voor verkeer en vervoer) en Flight Forum CV (samenwerkingsverband tussen gemeente Eindhoven en Schiphol Real Estate). Het kantoorgebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 7.729 m2 en heeft een eigen parkeervoorziening in een parkeergarage met 111 parkeerplaatsen.