Arcadis NV



Amersfoort, 2 juli 2007
Marcel Stultiens nieuwe directeur HRM bij ARCADIS

Marcel Stultiens (49) is recentelijk bij ARCADIS Nederland begonnen als directeur HRM. Hij volgt hierbij Rob Zuidema op die zijn carrière vervolgt bij Koninklijke Shell. Stultiens komt van Atos Consulting waar hij de afgelopen zes jaar directeur HRM was. Daarvoor was hij jarenlang werkzaam als directeur HRM bij KPMG.

Bij ARCADIS krijgt Stultiens de taak om de groeidoelstellingen van ARCADIS bij een krapper wordende arbeidsmarkt mee te helpen realiseren. Dat is een stevige opdracht. Want het potentieel aan technisch opgeleide mensen wordt steeds kleiner. Vandaar dat we binnen ARCADIS een eigen werving en selectie groep hebben opgericht die gericht naar high potentials zoekt. In dat kader zetten we de komende jaren ook zwaarder in op ons diversiteitsbeleid om meer vrouwelijke en allochtone medewerkers aan te trekken.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur Milieu Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 11.000 mensen en ruim 1,2 miljard omzet. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten. Verantwoordelijk en betrokken, denken en doen. Resultaat telt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marc Lamers, ARCADIS Nederland tel: 033 477 1149, e-mail: m.c.j.lamers@arcadis.nl

Contact

Marc Lamers
033 477 1149