LLiNK

Rotterdam, 28 juni 2007


- PERSBERICHT -

Vlam in de pijp in McDonald's Kitchen

In McDonald's Kitchen, het enige kookprogramma zonder vlees en vis, staan kok Andy McDonald en Bas Westerweel vandaag langs de snelweg in een wegrestaurant. Andy schotelt hier een aantal doorgewinterde truckers falafelballetjes voor. Zelfgemaakt, met grote frieten en een smoothie. Dat is wel even wennen, als je al jaren op dieet van gehaktstaven bent! In de reportage ontdekt Bas dat er wel duizend soorten zout zijn, en dat ambachtelijk schepijs wel heel erg verleidelijk is! Je ziet het in McDonald's Kitchen, dinsdag 3 juli om 21.55 uur bij LLiNK op Nederland 3.

Heb jij ook lekkere recepten zonder vlees en vis? Doe dan mee aan de receptenwedstrijd op www.llink.nl en win een speciale kookworkshop met Andy in hoogst eigen persoon. Ook Andy's recepten zijn terug te vinden op de site, bovendien ontvang je met een simpel sms-je een boodschappenlijstje op je mobiel.

In McDonald's Kitchen trekken kok Andy McDonald en presentator Bas Westerweel 13 weken lang door het land, om de meest verrassende maaltijden te bereiden op de meest verrassende locaties. Altijd zonder vlees en vis, maar vooral met veel passie en liefde voor lekker eten.

McDonald's Kitchen is vanaf 5 juni elke dinsdag om 22.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl


---


- EINDE PERSBERICHT -