LLiNK

Rotterdam, 28 juni 2007


- PERSBERICHT -

Floortje over Live Earth in MoveYourAss

In MoveYourAss belt presentator Rudy Mackay met Floortje Dessing in Sydney. Zij gaat hier voor LLiNK op Nederland 3 live verslag doen van Live Earth. Rudy is benieuwd of de Aussies al een beetje warmlopen voor het evenement. Radiozender 3FM werkt de hele week toe naar het Live Earth evenement, dat in verschillende wereldsteden op 07/07/07 zal plaatsvinden. In de aanloop naar de live-uitzending probeert 3FM zoveel mogelijk luisteraars klimaatneutraal te leren leven. MoveYourAss is op dinsdag 3 juli om 22.00 uur te beluisteren op 3FM.

Ook leggen we vandaag de 4 vragen van MoveYourAss voor aan Beth Dito, de volslanke zangeres van The Gossip. De pers noemt haar al 'the super-sized queen of indie rock' en het Engelse muziekblad NME zette haar onlangs naakt op de cover. Maar Beth Ditto heeft vooral een indrukwekkende strot. Met 'Standing In The Way Of Control' heeft de band haar eerste hit te pakken. Vorige week was de band in ons land en Beth gaf eerlijk antwoord op onze vragen.

En verder kun je weer een fijn stukje fair trade ondergoed winnen als je raadt welk bekend liedje Rudy op zijn gitaar speelt. De weergoden mogen ons dan wel niet zó goed gezind zijn dat je met je MoveYourAss boxershort of hotpants op het strand kan gaan liggen, toch mag dit eerlijke en sexy item niet in je kast ontbreken!

MoveYourAss is elke dinsdag vanaf 22:00 uur te beluisteren op 3FM. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT