Ingezonden persbericht


Persbericht

Kensington's lifestyle collectie maakt mobiel werken sexy

~ Introductie van de Ci-lijn muizen- en desktopset voor de modebewuste mobiele werker ~

3 juli, 2007 - Kensington, de computeraccessoirespecialist, heeft zes nieuwe producten toegevoegd aan zijn lijn gericht op de mobiele werker.

De muizen- en desktopset maken deel uit van de nieuwe 'Ci-lifestylecollectie' van het merk. Dit is de eerste computeraccessoirelijn die zo ontworpen is dat hij past in de levensstijl van consumenten en de omgeving waarin ze hun apparaat gebruiken.

De Kensington Ci-lifestylecollectie kenmerkt zich door een slank design, back-up stroom om betrouwbaarheid te waarborgen en een slaapstand om stroom te besparen.

"Het is ons doel om producten te ontwikkelen die passen in het leven van de gebruiker en de veranderende eisen van mobiele werkers", zegt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager bij Kensington Benelux. "De nieuwe Kensington Ci-lifestylecollectie vertegenwoordigt het beste Kensington's ontwerpmotto 'Smart Made Simple'. De accessoires zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk en voorzien in alle specifieke behoeften."

Uit een recent onderzoek in opdracht van Kensington blijkt dat kwaliteit en functionaliteit de meest belangrijke factoren zijn bij de aankoop van notebookaccessoires. Stijl en design worden echter ook steeds belangrijker voor consumenten. Van de respondenten noemde 26 procent 'passend bij de levensstijl' een belangrijke drijfveer voor de aankoop. Slechts 22 procent beschouwt de prijs als bepalend.

Consumenten maken duidelijk dat ze minder rommel en complexiteit willen en meer stijl voor hun computerrandapparatuur.

De Ci-lifestylecollectie van Kensington bestaat uit:

Kensington Ci70 Wireless Desktop Set (¤69,95): Deze toetsenbordset is ontworpen voor de thuiswerkplek. Hij heeft een laagdrempelig design en een 40 procent kleiner oppervlak dan standaard multimediatoetsenborden. Als de muis niet gebruikt wordt, kan deze aan het toetsenbord gekoppeld worden om zo ruimte en batterijen te sparen. Bij het omkeren van het toetsenbord wordt een fotolijst zichtbaar. Dit voorkomt rommel en biedt tevens een mogelijkheid om de persoonlijke omgeving met werkruimte te integreren.

Kensington Ci70 Wireless Mouse (¤34,95): Ci70 Wireless is bijna 35 procent platter dan een standaard muis en optimaliseert daardoor bureauruimte en reduceert volume tijdens het reizen. Een extra voordeel is de automatische slaapstand waardoor batterijleven bespaard wordt als het apparaat niet in gebruik is.

Kensington Ci70LE Wireless Mouse (¤34,95): Deze roodgekleurde muis heeft een slank design dat tot 35 procent dunner is dan dat van een standaard muis. Dit biedt optimaal gemak tijdens reizen en maximaal gebruik van bureauruimte.

Kensington Ci75m Wireless Notebook Mouse (¤34,95): Deze muis is beschikbaar in twee stijlvolle kleuren en heeft een slank profiel en biedt vele extra's. De back-up stroomtoepassing biedt een oplossing met snoer voor gebruik in vliegtuigen en andere omgevingen waar draadloze apparatuur verboden is en batterijen snel leeg kunnen raken. Een ander belangrijk voordeel is dat het snoer tijdens het reizen gemakkelijk opgeborgen kan worden in de muis.

Kensington Ci85m QuickStart Wireless Notebook Mouse (¤ 39,95): Door de instant set-up en het platte ontwerp, is deze muis een ideale reisgenoot. De Ci85m verbindt gelijk en draadloos via de ontvanger in de ExpressCard®-sleuf zodra de laptop aangezet wordt. De Ci85m maakt eveneens gebruik van back-up stroom. Dit biedt een alternatief bij lege batterijen en voor die omgevingen waar draadloos gebruik van apparaten niet toegestaan isis.

De producten zijn beschikbaar vanaf juli 2007.

Voor extra informatie over de nieuwe en bestaande lijn van Kensington's 'Control it' producten, kijk op www.kensington.com.

(547 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington
Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, variërend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

LEWIS Communications BV - KvK 14066694 - Hoevenweg 29 - 5652 AW - Eindhoven