Politie Gelderland-Midden

Nieuw politiebureau Arnhem-Zuid 18 juli open

Publicatiedatum: 3-7-2007 11:14:34

Arnhem - Vanaf woensdag 18 juli kunnen inwoners van Arnhem-Zuid terecht in het nieuwe politiebureau aan de Groningensingel. De politie gaat verhuizen van de Olympus naar de Groningensingel 94-96.

Een dag eerder, dinsdag 17 juli, nemen de ongeveer zestig medewerkers hun intrek in het tot politiebureau verbouwde kantoorpand. Tijdens de verhuisdag kunnen inwoners van Arnhem-Zuid aangifte doen bij de politie in Arnhem-Noord (Beekstraat 39). Vanaf woensdag 18 juli kan men terecht in het nieuwe bureau. Tijdens de politiedag op 6 oktober, wordt het politiebureau officieel geopend en kan het publiek een kijkje komen nemen.

Sinds november 1999 heeft Arnhem-Zuid een eigen politiebureau. Dit is gevestigd in een aantal portocabins nabij de Rijnhal op de hoek van de Koppelstraat en de Olympus. Dit heeft vanaf het begin gegolden als tijdelijk onderkomen. In de tussentijd is gezocht naar geschikte permanente huisvesting. Die is nu gevonden in het pand aan de Groningensingel.

De portocabins aan de Olympus verdwijnen na de verhuizing. De locatie
- die eigendom is van de gemeente Arnhem - wordt in oude staat teruggebracht.

Nieuwe adres
Het nieuwe adres van de politie in Arnhem-Zuid: Groningensingel 94-96, 6835 GL Arnhem.

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur (donderdag tot 21.00 uur). Op zondag is het politiebureau in Arnhem-Zuid gesloten en kan men terecht in het hoofdbureau in Arnhem-Noord (Beekstraat 39).

De politie blijft ongewijzigd telefonisch bereikbaar via 0900-8844 en in geval van spoed: 1-1-2.

Er is een foto beschikbaar van het nieuwe politiebureau. Die u onder vermelding van de fotograaf kunt gebruiken.

voor nadere informatie:
politie Gelderland-Midden
District Arnhem Veluwezoom
Marije Wisselink
026 352 4315

---