Ingezonden persbericht


Gezelligheid tijdens release nieuwe album Jim in Orange Flagship store

Jim signeert en zingt met enthousiasme zijn nieuwe album "Vrij"

Den Haag, 3 juli 2007 ­ De eerste vijftig fans, genodigden en winnaars van kaarten via Orange konden op maandag 2 juli jl. de exclusieve releaseparty van Jim bijwonen. De eerste fans stonden tien uur voor aanvang al voor de Orange Flagship store aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Na de signeersessie trad Jim op in de Orange Flagship store voor het selecte gezelschap. Jim trapte zijn release party af met zijn nieuwe single "Doe dit doe dat". Na de eerste twee swingende nummers zong Jim het gevoelige nummer "Anna". Jim bracht met een enorme glimlach en zijn prachtige stem in totaal vijf nummers ten gehore die met veel enthousiasme door het publiek werden ontvangen.

Kijk binnenkort op www.orangemusic.nl voor een exclusief interview met Jim en hoe je het album "Vrij" exclusief kunt beluisteren via je mobiele telefoon.

Rechtenvrij beeldmateriaal kunt u downloaden van:
http://www.hvdm.nl/pers/030707.htm
Of neem voor aanvraag van beeldmateriaal contact op met Daniëlle Tamis E-mail: orange@hvdm.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 161 miljoen klanten op vijf continenten.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. Muziek is universeel en brengt mensen met elkaar in contact. Orange brengt daarom graag de wereld van muziek dichterbij. Op www.orangemusic.nl biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, prijsvragen, exclusieve concertregistraties en meer. Naast het op de markt brengen van muziekgerelateerde producten is Orange sponsor van het North Sea Jazz festival, partner van Universal Music en biedt Orange artiesten een podium in de Orange Flagship store.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl.