Ingezonden persbericht


Brandvast b.v.
Cruquiusweg 111-L
1019 AG Amsterdam
T 020 462 49 49
F 020 462 49 40
www.brandvast.nl
info@brandvast.nl | | |

PERSBERICHT

Dinsdag 3 juli 2007

Madurodam plaatst reclamemast knooppunt Amstel

Een eigen ontwerp terugvinden in Madurodam is voor elke ontwerper een kroon(tje) op zijn werk. Brandvast is dan ook trots dat één van haar ontwerpen uitgekozen is door de welstandscommissie van Madurodam voor plaatsing in de miniatuurstad. Sinds dit voorjaar is hier een schaalmodel te zien van de reclamemast die bij knooppunt Amstel staat. Brandvast is verantwoordelijk voor het ontwerp van zowel de werkelijke mast als het schaalmodel.

Welstandscommissie:

Sinds 1952 bestaat er binnen Madurodam een welstandscommissie. Deze commissie bepaalt welke nieuwe objecten er geplaatst worden en waarborgt de kwaliteit van Madurodam. De reclamemast is door de commissie als typisch Nederlands bestempeld en heeft hiermee een strategische plek verworven in de kleinste stad van Nederland.

Ontwerp:

Een statisch object als een reclamemast heeft een bepaalde dynamiek nodig om herkenbaar te worden. De mast bij knooppunt Amstel oogt dynamisch door de in drieën gedeelde staander die boven de vlakken uitsteekt en de bolling in de vlakken.

Brandvast:

Brandvast is een Amsterdams ontwerpbureau, dat zich toelegt op Hardware for Branding. Hardware: producten voor de openbare ruimte en Branding: communicatiemiddelen in de reclame- en vastgoedsector. Brandvast draagt zorg voor conceptontwikkeling, productontwerp, ruimtelijk ontwerp, grafisch ontwerp en realisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ontwerpbureau Brandvast, contactpersoon: Anouk van Deursen.

bijlagen (beeldmateriaal): zie
http://www.brandvast.nl/nieuws.php?p=6&id=16

---- --