Ingezonden persbericht


ETC eerste geautoriseerde distributeur van Websense Express in Nederland

Websense en ETC gaan dertig Nederlandse kanaalpartners werven

Amsterdam, 3 juli 2007 - Websense stelt ETC aan als eerste geautoriseerde distributeur in Nederland voor zijn nieuwe product Websense® Express, dat specifiek is ontwikkeld voor het mkb. ETC is geselecteerd dankzij zijn ervaring in het mkb, de geografische dekking en de sterke reputatie op het gebied van support. ETC heeft meerdere kantoren in Nederland en ondersteunt resellers bij de levering en implementatie van oplossingen. ETC gaat ook trainingen over Websense Express aanbieden en zowel kanaalpartners als eindgebruikers ondersteunen.

Websense heeft Websense Express gelanceerd om web-security en contentfiltering binnen bereik van klanten te brengen, die voorheen vanwege hun omvang niet over deze functionaliteit beschikten. Onderdeel van het mkb-partnerprogramma is, dat ETC dertig nieuwe Nederlandse resellers voor Websense gaat werven. "Websense heeft een sterke reputatie in webbeveiliging en productiviteitsoplossingen voor grote ondernemingen. Met de lancering van Websense Express biedt het bedrijf dezelfde krachtige oplossingen voor het mkb. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van contentfiltering en de mogelijkheden van internetbeveiliging nieuwe verkoopkansen biedt, juist voor onze relaties die zich richten op deze sector. Met het Websense-aanbod bieden we klanten snel en eenvoudig in te zetten oplossingen tegen een aantrekkelijk prijspeil", zegt Richard Slot, Brand Manager bij ETC.

Terry Conroy, Country Manager bij Websense: "We zijn zeer verheugd dat we ETC als Websense Express-distributeur hebben kunnen optekenen. We geloven dat het mkb enorme kansen biedt voor onze bestaande partners en voor de nieuwe channel die ETC gaat werven. Succes in deze markt is niet alleen afhankelijk van het leveren van goede producten, het gaat ook om een combinatie van een goed verkoopkanaal en de juiste boodschappen en marketingactiviteiten. Deze combinatie biedt ETC, en daarmee ook Websense, veel voordeel."

Over ETC
ETC ? onderdeel van SCH ? is ICT-distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. ETC richt zich met name op het leveren van toegevoegde waarde aan businesspartners die daarmee in staat zijn hun klanten een compleet pakket van oplossingen te bieden. Met haar kennis en expertise biedt ETC resellers ondersteuning op het gebied van onder meer financial services, leasing en rental services, advisering, opleiding en training. ETC is in staat vrijwel de gehele ICT-markt te bedienen met haar complete range A-merk-producten en het uitgebreide dienstenpakket op basis van one-stop-shopping. ETC beschikt over een uniek Enterprise Solution Centre, waar eindgebruikers als gast van hun reseller bijvoorbeeld eigen data met de oplossing van de reseller in een geavanceerde omgeving kunnen testen of tunen, of kunnen laten demonstreren. Het hoofdkantoor van ETC is gevestigd in Bodegraven. Meer informatie is te vinden op www.etcdistribution.nl.

Over Websense
Websense beschermt meert dan 25 miljoen werknemers tegen externe en interne internetbedreigingen. De combinatie van de ThreatSeeker-technologie voer het identificeren van kwaadaardige content en information leak prevention-technologie maakt Websense computergebruik veilig en productief. De Websense-software, die leverbaar is via een wereldwijd netwerk van channel partners, helpt organisaties bij het blokkeren van kwaadaardige code, voorkomt informatieverlies en zorgt voor beheer van (draadloze) internettoegang. Meer informatie is beschikbaar op www.websense.com.

Voor meer informatie

Websense
Terry Conroy
Tel: 06 - 215 783 56
E-mail: tconroy@websense.com

LVT Benelux PR
Paul Maris
Tel: 030 - 65 65 070
E-mail: paul@lvtpr.nl