Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Apeldoorn - Fietser lichtgewond na aanrijding             |
Een 47-jarige fietser uit Apeldoorn raakte maandagmorgen (02/07) lichtgewond na een aanrijding. Hij moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Het ongeval gebeurde rond 08.10 uur op de kruising Parelvissersstraat/Laan van Zevenhuizen. Een 31-jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Parelvissersstrat en verleende op de kruising geen voorrang aan de fietser. De fietser kwam hierdoor ten val en liep een pijnlijke schouder en heup op. Hij werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis, maar moest zich onder doktersbehandeling stellen.

|     |Apeldoorn - Fietser en automobiliste botsen               |
Op de kruising Lage Landenlaan/Lupineweg vond maandagmiddag (02/07) een aanrijding plaats, waarbij een 39-jarige fietser uit Apeldoorn op de motorkap van een 37-jarige automobiliste uit Apeldoorn terecht kwam. De fietser bleek enkel schaafwonden te hebben.

Het ongeval gebeurde rond 15.10 uur. De fietser reed over de Lupineweg en wilde links afslaan de Lage Landenlaan in.De automobiliste reed op de Lage Landenweg en wilde de kruising rechtdoor oversteken. Beiden hebben elkaar over het hoofd gezien, met als gevolg dat de fietser op de motorkap van de auto van de Apeldoornse terecht kwam. De fietser werd door ambulancepersoneel onderzocht. Hij bleek ongedeerd op een paar schaafwonden na.

|     |Apeldoorn - Politie houdt fietsendief aan                 |
De politie heeft maandagmiddag (02/07) een 15-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden voor fietsendiefstal. De jongen is aangemeld bij een jeugdpreventieproject.

Surveillerende agenten werden rond 16.20 uur aangesproken door de 51-jarige Apeldoornse. De vrouw had haar fiets op slot neergezet voor en appartementencomplex aan de Zichtweg. Toen zij na een half uurtje terug kwam, was de fiets verdwenen. De agenten zijn direct een buurtonderzoek gestart en troffen de fiets aan bij een fietsenzaak. De 15-jarige had de fiets daar achtergelaten om het slot er af te laten slijpen. Men kon een goed signalement geven van de jongen, waarna de agenten hem thuis konden aanhouden. De jongen bekende de fiets gestolen te hebben. Hij is aangemeld bij een jeugdpreventieproject waar een passende maatregel getroffen zal worden.

|     |Loenen - Inbraak bij camping                              |
Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag (02/07) ingebroken bij een camping aan de Reuweg. Men ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie is een onderzoek gestart.

Ingebroken werd in de receptie en de cafetaria op de camping. Om de receptie binnen te komen, werden ramen opengebroken. Hier werd een kluis met daarin geld weggenomen. Van de cafetaria werd een deur geforceerd en vervolgens werd een kassalade met daarin een onbekend geldbedrag weggenomen. Rond 05.05 uur in de ochtend heeft een getuige een zilvergrijze vanaf de camping zien wegrijden. De politie is in verband met het onderzoek op zoek naar tips en getuigen. Men kan bellen naar 0900 8844.

EINDE BERICHTEN


---


---


---

---- --