Politie Twente

Nagekomen persbericht Politie Twente

Nancy Hanterink: 053-4555588

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Enschede

Naar aanleiding van een mishandeling die op zaterdag 30 juni plaatsvond in een bioscoop aan het Collosseum in Enschede, is de politie op zoek naar getuigen.

In een bioscoop aan het Collosseum in Enschede draaide op zaterdagavond 30 juni omstreeks 22.00 uur de film "Die Hard 4.0". Voorin zaal nummer 4 van de bioscoop kregen tijdens de film twee groepen jongens ruzie met elkaar. In de pauze werd de ruzie voortgezet in de hal waarbij ter hoogte van de trappen enkele raken klappen vielen. Na de film raakten beide groepen even verderop bij station Drienerlo wederom slaags. Twee personen raakten zodanig gewond dat ze zich aan hun verwondingen moesten laten behandelen in het ziekenhuis. De politie heeft de personen uit beide groepen gehoord en er is door alle personen aangifte gedaan. Omdat men elkaar tegenspreekt is de politie op zoek naar getuigen die de aanleiding tot de vechtpartij kunnen verhelderen maar ook over de rol van de betrokkenen iets meer kunnen vertellen.

Zij kunnen contact opnemen met de Afdeling Enschede Noord van de Politie Twente via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. (07-086120)


---- --