Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom dinsdag 3 juli

BREDA, 3 juli 2007

Drietal aangehouden voor woninginbraak

BREDA: De politie hield op maandag even na 20.00 uur drie jongens aan voor inbraak. Een getuige meldde zich bij de politie, nadat deze een inbraak zag bij een woning aan de Vlimmerenstraat. De daders vernielden een ruit van een woning en kwamen zo binnen. Wat er is weggenomen is nog niet bekend. De politie doorzocht, aan de hand van de beschrijving van de daders de omgeving. Aan de Kasterleestraat zijn vervolgens drie jongeren aangehouden die aan het signalement voldeden. Het gaat om twee 15-jarige jongens en een 13-jarige jongen uit Breda. De drie zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie zal aangifte opnemen van de gedupeerden en heeft een buurt- en een sporenonderzoek ingesteld.

13 bekeuringen na lasercontrole

TETERINGEN: De politie hield op dinsdag tussen 10.15 uur en 11.30 uur een snelheidscontrole aan de Oosterhoutseweg. Van de 225 voertuigen passanten zijn er 100 gecontroleerd met een lasergun. Er zijn 11 bekeuringen uitgeschreven. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 82 km/u. Ook is er één bestuurder bekeurd voor het niet dragen van een autogordel en één voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs.

Tweetal aangehouden met hoeveelheid hennep

BREDA: Het Joint Hitteam van de politie zag op dinsdagmiddag een man en een vrouw een pand aan de Belcrumweg in- en uitlopen. Ze gedroegen zich verdacht. Op de Backer en Ruebweg is het voertuig gecontroleerd. Ze bleken in bezit van een grote hoeveelheid hennep. De 23-jarige man en 39-jarige vrouw uit België zijn aangehouden en verklaarden in bezit te zijn van 300 gram hennep. De twee zijn ingesloten voor verhoor.

Man aangehouden voor slaan deurwaarder

SINT WILLEBRORD: De politie hield maandagmiddag een 30-jarige man uit Sint Willebrord aan voor mishandeling. De man had even tevoren een deurwaarder in het gezicht geslagen. De deurwaarder deed aangifte bij de politie. Deze kon de man in zijn woning aan de Weberstraat aanhouden. De verdachte is in de loop van de middag in vrijheid gesteld met een proces-verbaal.

Auteur: Inge Rijgersberg