Politie Zeeland


---


O-2199-2007 Kop / staartaanrijding in Goes
Op de Van Hertumweg in Goes vond dinsdag om 11.40 uur een kop / staartbotsing plaats waarbij drie auto's betrokken waren.
Een 18-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende, evenoude, bestuurster uit dezelfde gemeente, afremde om rechtsaf een parkeerplaats op te rijden. Er ontstond een aanrijding en ook een achteropkomende 35-jarige bestuurster uit de gemeente Noord-Beveland raakte daarna betrokken bij de aanrijding. Alledrie de vrouwen werden met nek- en rugklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto's raakten beschadigd.

W-2200-2007 Winkeldiefstal, Middelburg
In een winkelpand op de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd dinsdag omstreeks 14.00 uur een 27-jarige Middelburgse vrouw aangehouden.
Zij had etenwaren en cosmetica ter waarde van ruim dertig euro gestolen.

Aanvulling op persbericht 2198-2007 Vrouw komt om het leven op de A58
De vrouw die vanmorgen op de A58 om het leven kwam, betreft een 55-jarige inwoonster van de gemeente Borsele.
Over de toedracht van het ongeval: De 42-jarige bestuurder van de vrachtwagen, afkomstig uit de gemeente Keppel, heeft zich aan de snelheidsregels gehouden. De vrouw doemde plotseling voor zijn auto op. De man probeerde nog naar links uit te wijken, maar kon de aanrijding niet meer voorkomen.
(

Politie Zeeland