Ingezonden persbericht


Samsung L74 Wide is ultiem reismaatje voor stedentrip

Vakantieherinneringen blijven levend met Samsung breedbeeld-camera

Naarden, 3 juli 2007 - Geniet van elke stedentrip in breedbeeld met de Samsung L74 Wide camera. Met het grote touch screen display en 28 mm groothoeklens zijn speciale panorama-shots te maken. En met zijn 3,6x optische zoom en ingebouwde World Tour Guide zet je de meest bezienswaardige attracties van dertig landen handig op de kaart.

De World Tour Guide van de Samsung L74 bevat aansprekende reisinformatie van 2.600 regio's uit dertig landen. Leuk uitgaan, fijne restaurants en de mooiste attracties sla je tijdens een korte of lange vakantie op 450 MB intern geheugen gewoon op. Als gewone foto of in breedbeeld want de Samsung L74 is een 7,2 megapixel Wide Angle camera.

Naast de mooiste foto's van het uizicht, je hotel en opvallende gebouwen, zijn ook je reisgenoten te portretteren. Met speciale programma's in de Samsung L74 scant deze camera automatisch de contouren van iemands gezicht en stelt automatisch scherp, helder en in de juiste compositie in. Zeker bij foto's van groepen mensen zoals je reisgezelschap. Deze camera regelt automatisch de juiste lichtval en kleuren. Zelfs onder matige lichtomstandigheden, zoals in een knus restaurant maak je dankzij Advanced Shake Reduction scherpe foto's. Je omzeilt lange sluitertijden en de kans op bewogen beelden. Video-opnames in MPEG-4 of VGA-formaat zijn zelfs zonder tussenkomst van een pc te bewerken en editen. Zeker op reis is dat een handige bezigheid.

De Samsung L74 Wide is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 309,- inclusief B.T.W.

Samsung camera's
Samsung digitale camera's worden ontwikkeld en geproduceerd door Samsung Techwin. Deze onderneming uit de Samsung Group is wereldwijd toonaangevend in hightech producten, waaronder halfgeleidersystemen, optische en digitale beeldbewerking, industriële motoren en defensieapparatuur. De digitale camera's van Samsung nemen een vooraanstaande positie in de markt van digitale fotografie in. Door de nadruk op continue technologische innovatie zijn de fraai vormgegeven digitale camera's van Samsung geavanceerd en gemakkelijk in het gebruik. Meer informatie over Samsung camera's is te vinden op http://www.samsungcamera.nl



Ingezonden persbericht