Koninklijke Ahold


Ahold rondt verkoop van U.S. Foodservice aan CD&R and KKR af

Amsterdam, 3 juli 2007 - Ahold heeft vandaag bekendgemaakt dat zij de verkoop heeft afgerond van U.S. Foodservice aan een consortium van Clayton, Dubilier & Rice Fund VII, L.P. ("CD&R") en Kohlberg Kravis Roberts & Co L.P. ("KKR").

Dit volgt uit de overeenkomst die werd bekendgemaakt op 2 mei 2007, waarin een koopprijs is genoemd van USD 7.1 miljard. Afronding van de transactie was onder voorbehoud van de vervulling van de gebruikelijke voorwaarden, inclusief toestemming van de mededingingsautoriteiten en goedkeuring door Aholds aandeelhouders, die werd verkregen tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die plaatsvond op 19 juni 2007.

John Rishton, Acting President en CEO, zei daarover vandaag: "Dit is een mijlpaal voor Ahold. De verkoop van U.S. Foodservice is een belangrijke stap in de uitvoering van de strategie die Ahold afgelopen november heeft bekendgemaakt."

Ahold mediarelaties: 020 - 509 5343

Ahold rondt verkoop van U.S. Foodservice aan CD&R and KKR af

Koninklijke Ahold N.V Postbus 985 1000 AZ Amsterdam tel: +31 (0)20 509 5343

Voor het wijzigen van uw gegevens en het aan- en afmelden voor onze persberichtenservice kunt u op onze website terecht: http://www.ahold.nl/