Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Apeldoorn - SMS- alert attendeert op Opsporing Verzocht   |
|     |met Apeldoorns schietincident                             |
Naast alle aandacht in de media voor het dodelijke schietincident waarbij op donderdagochtend 21 juni j.l. een 47-jarige Apeldoorner om het leven is gekomen, heeft het rechercheteam ook nu weer SMS-alert ingezet. Via dit medium kregen bijna 800 Apeldoorners vanavond een gerichte oproep om naar Opsporing Verzocht te kijken. In het programma werd de meest actuele informatie gegeven.

Dinsdagavond (03/07) is in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de dodelijke schietpartij in Apeldoorn, waarbij op donderdagochtend 21 juni rond 08.50 uur een 47-jarige Apeldoorner om het leven is gekomen. Naast de vraag aan de kijkers om informatie die men nog niet met de politie gedeeld had te melden, werd ook een soortgelijke jas van de schutter getoond.

Bij het schietincident dat bij de Berg en Bosschool aan de Callunalaan plaats vond, is bekend dat de schutter op een vermoedelijk donkerkleurige scooter reed. Hij had een lichte integraal helm op en droeg een opvallende jas. Het gaat om een donkere jas met daarin oranje banen dan wel een oranje jas met daarover een hesje met oranje banen. Meerdere getuigen hebben gemeld dat de jas lijkt op de kleding die door TNT- personeel wordt gedragen.

Het team heeft inmiddels een beperkt aantal tips opgenomen en morgen wordt de uitzending van Opsporing Verzocht om 13.20 uur op Nederland 2 herhaald.

Einde bericht


---


---


---

---- --