Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 3 juli 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.

Afwezig mkg:
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 26 Raad nog juni 2006 nadere uitleg geven over subsidie ( 750,--) aan `t Trekpaard
2. BEZ-BC Bestuursakkoord Rijk en gemeenten d.d. 1. instemmen met ambtelijke reactie op het Akkoord. 4-6-2007. bestuursakkoord; 2. kennisnemen van samenvatting bestuursakkoord.


3. BEZ-BC Groen Licht Procedure/bestuursopdracht Instemmen met plan van aanpak/opdrachtformulering Akkoord. plan van aanpak deregulering. deregulering en de OR en de Raad informeren.
4. PBZ Informatienota inzake ontwikkeling Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. digitaal loket gemeente Sint-Oedenrode.
5. PBZ-BW Eindverslag inspraak bestemmingsplan Inspraakverslag vaststellen. Akkoord. "Lieshoutseweg/Eimbert".

6. PBZ-BW Seizoensarbeiders Vresselseweg 47. De tijdelijke vrijstelling opnieuw weigeren voor het Akkoord. verzoek om voor het adres Vresselseweg 47 seizoensarbeiders 9 maanden te mogen huisvesten.
7. PBZ-BW Notitie strategische planologische 1. instemmen met de notitie strategische planologische Akkoord. keuzen Masterplan Vlagheide. keuzes Masterplan Vlagheide; 2. de notitie ter kennisname brengen van de raad; 3. de notitie (via de gemeente Schijndel) ter kennisname toezenden aan provincie Noord-Brabant.


8. PBZ-BW Melding ex art. 8.19 Wet Milieubeheer De melding ex art. 8.19 Wet milieubeheer weigeren. Akkoord. Morgenstraatje 1.

9. PBZ-WIZ Jaarverslag basistakenpakket Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar en
inhoudelijke verantwoording
maatwerkpakket 2006 van Stichting

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 3 juli 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Thuiszorg Brabant Noord-Oost.

10. SLZ-EVO Nota peuterspeelzaalwerk gemeente Instemmen met: Akkoord. Sint-Oedenrode. 1. het aanwijzen van het peuterspeelzaalwerk in de gemeente Sint-Oedenrode als een basisvoorziening; 2. het hanteren van ambitieniveau 0 voor de peuterspeelzaal ik Olland vallende onder de Stichting Peuterspeelzaal Olland; 3. het hanteren van ambitieniveau 2 voor de peuterspeelzalen vallen onder Stichting Kinderopvang Humanitas; 4. het van toepassing verklaren van de verordening Kwaliteitsregels peuterspeelzaalwerk op het peuterspeelzaalwerk in Sint-Oedenrode.


11. SLZ-IG Gunning ontsnippering Boxtelseweg ­ Instemmen met gunning aan gebr. Van Kessel. Akkoord. Slophoosweg, Kasteellaan ­ Sloef.

12. SLZ-SB Klimaatregeling kantoor zwembad De 1. akkoord gaan met de installatie van een airco-unit Akkoord. Neul. voor de kantoorruimte van het zwembad; 2. een bedrag van 5.430,-- onttrekken uit het Arbo- budget waarbij rekening moet worden gehouden dat het budget niet meer toereikend is voor de geplande uitgave.


13. OSZ-JZ Beslissing op bezwaar Van de Laar. Het bezwaar van Van de Laar ongegrond verklaren en het Akkoord. bestreden besluit handhaven, met dien verstande dat de beleidsregels voor zover die betrekking hebben op de toegestane goot- en/of nokhoogte buiten toepassing blijven.
14. OSZ-JZ Beslissing op bezwaar inzake 1. het bezwaar van Van Lieshout en Van der Wielen Akkoord. gedoogbesluit Kinderdagverblijf. ongegrond verklaren; 2. het bestreden besluit handhaven; 3. het verzoek om vergoeding van proceskosten afwijzen.


15. PBZ-BW Planschadeclaim A.v. Vessem, Het verzoek om planschadevergoeding, conform advies Akkoord. Borchmolendijk 2A. SAOZ, afwijzen.
16. PBZ-WIZ IWI rapport inzake "uitvoering Wet Werk Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. en Bijstand 2005".

17. PBZ-WIZ Rapport van de Inspectie Werk en Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. Inkomen over Maatwerk in uitvoering van de WWB.