De ultieme confrontatie: literair leesvoer met een occulte twist


RIJSWIJK ZH, 20070703 -- Mary Brinkman debuteert met het meeslepende boek 'De ultieme confrontatie', waarin zij waargebeurde feiten en fictie met elkaar heeft verweven en zo dit aangrijpende verhaal gestalte heeft gegeven. In "De ultieme confrontatie" wordt het leven van de priester, Paul Beems, totaal overhoop gegooid wanneer deze valselijk wordt beschuldigd van ontucht. Wanneer hij Werner ontmoet, denkt hij zijn redder in nood te hebben gevonden. Zal Werner ook echt die redder in nood blijken te zijn?

Door een Zweedse filmmaker werd Mary Brinkman aangezocht om een horror te schrijven voor een low-butget film, echter toen haar verhaal op papier stond, konden zij elkaar niet vinden omtrent de zakelijke afwikkeling, derhalve heeft Mary besloten haar verhaal als boek uit te geven.

Haar fascinatie omtrent de bizarre werking en kronkels van menig menselijk brein, welke zij mede door haar vrijwilligerswerk in de gevangenis heeft ervaren, en haar wetenschap en intresse van het occulte zijn de grondslag van dit boek.
Verder is zij ( en nu lacht zij gul) redelijk normaal te noemen.

De Ultieme Confrontatie is uitgebracht door : Free Musketeers.
Free Musketeers stelt schrijvers in de gelegenheid hun boek gratis uit te geven en te verkopen, via hun site, de boekwinkel en de schrijver zelf.
Voor meer info, kijk op : www.Freemusketeers.nl

Mary Brinkman (1948) is geboren in getogen in de Haagse Vogelwijk.
Zij is getrouwd en heeft één dochter en een hele horde huisdieren, welke voor haar onontbeerlijk zijn voor een prettig leven, gelukkig denk haar echtgenoot er net zo over.

Haar beroep als huisvrouw neemt zij tegenwoordig niet al te serieus meer, vandaar dat er genoeg tijd voor haar over blijft om zich volledig over te geven aan al haar liefhebberijen, waaronder schrijven, native americaanse lederen kleding maken en schilderen.

Meer informatie:
Mary Brinkman.
www.freewebs.com/MaryBrinkman
De Ultieme Confrontatie
ISBN 978-90-8539-771-7
www.Freemusketeers.nl





Ingezonden persbericht