CIS-Group betrokken bij internationale software ontwikkeling


Samenwerking Nederland - Nepal

WEERT, 20070703 -- In het najaar van 2007 richt CIS-Group in samenwerking met een aantal technisch specialisten Trivia Solutions op. Trivia Solutions gaat zich toeleggen op Software Development en Applicatie Packaging en zal zich voornamelijk bezighouden met maatwerk software-oplossingen voor klanten. Daarnaast gaat Trivia een oplossing ontwikkelen voor het optimaal beheren van IT-infrastructuren, speciaal toegespitst op de behoefte van de MKB'er.

Middels Applicatie Packaging kunnen applicaties geschikt gemaakt worden om op een eenduidige wijze op meerdere computers gebruikt te kunnen worden. Trivia Solutions ondersteunt de gangbare traditionele package methodieken alsmede de nieuwe generatie applicatie virtualisatie pakkage.

Trivia Solutions gaat zich vanuit Nederland bezighouden met het ontwikkelen en vermarkten van Software Development en Applicatie Packaging. De opstart van een vestiging in Nepal is een onderdeel voor de verdere uitbouw van deze formule.

In Nepal zijn de basiscomponenten voor deze activiteiten in ruime mate aanwezig. Daarnaast is het aanbod van Academisch opgeleide software-ontwikkelaars en IT-professionals groot. Dit gecombineerd met een intensieve samenwerking en Nederlands management ter plaatse, zal bijdragen aan een optimale productvoering in Nederland.

CIS-Group is een snelgroeiende ICT-dienstverlener gevestigd in Weert en Maaseik. CIS-Group levert diensten in de vorm van Consultancy, IT-Projecten, Managed Services en Education. Daarnaast is CIS-Group momenteel bezig met de realisatie van een aantal Datacenters in Limburg.

Kijk voor meer informatie op www.cis-group.nl