Ingezonden persbericht

Homepage MUIS Software Persbericht

MUIS Software HACKER SAFE gecertificeerd

MUIS Software, leverancier van Internetboekhouden met iMUIS Online is HACKER SAFE gecertificeerd. Hackersafe test dagelijks op de aanwezigheid van beveiligingslekken. De testen worden dagelijks aangepast met de meest recente gemelde beveiligingslekken die zij wereldwijd ontvangen van software- en hardwareleveranciers.

MUIS Software toont via haar website het logo HACKER SAFE en laat hiermee zien dat de beveiliging tip top in orde is en alle gegevens van haar klanten veilig worden beheert en opgeslagen.

Over HACKER SAFE
Met HACKER SAFE worden dagelijks alle internet gekoppelde systemen en apparaten van een webdomein extern getest op de aanwezigheid van beveiligingslekken (dus zoals een hacker uw systemen ziet). Er wordt hierbij gebruik gemaakt van informatie over nieuw gemelde beveiligingslekken vanuit honderden bronnen wereldwijd. De testen worden uitgevoerd op alle actieve services, operating systemen en apparaten. En niet alleen op de webserver, maar ook op eventueel aanwezige applicatie-, email- en DNS-servers en firewalls, switches en routers. Op deze wijze worden nu al wereldwijd meer dan 75.000 websites getest.

Over MUIS Software
Steeds meer ondernemers werken met iMUIS Online Internetboekhouden in samenwerking met het administratie- of accountantskantoor. Zowel de ondernemer als de accountant kunnen gelijkertijd in dezelfde administratie werken. Met iMUIS Online beschikken onze klanten over hoogwaardige software en dit heeft geresulteerd dat iMUIS Online dit jaar als beste is getest.

Door de modulaire opbouw kan iedere ondernemer zelf het abonnement samenstellen. Vanaf ¤17,50 per maand voert een ondernemer de financiële administratie. Facturatie, Telebankieren, Incasso, Budgetten, Activa-register en een kijkfunctie behoren tot de mogelijkheden.

Accountantskantoren die starten met het aanbieden van iMUIS Online Internetboekhouden kunnen de keuze maken om iMUIS Online vanaf de eigen server aan te bieden/hosten waarbij zij het volledige beheer houden over alle administraties, of kiezen ervoor om het Internetboekhouden uit te besteden.

Voor meer informatie
MUIS Software
0251 - 241641
www.muis.nl

Business to you BV
0297 - 381300
www.hackersafe.nl

COLOFON
* DISCLAIMER
* Copyright 2007 MUIS Software. De redactie heeft dit persbericht met uiterste zorg samengesteld. Aan de inhoud kunt u echter geen rechten ontlenen, noch is MUIS Software aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden.
* REACTIES
* Eventuele reacties op het persbericht kunt u mailen naar info@muis.nl
* POSTADRES
* MUIS Software, Rijksstraatweg 41, 1969 LB, Heemskerk, TEL. 0251-241641
(c) 2007 MUIS Software