FNV
P E R S U I T N O D I G I N G

WAT: Presentatie onderzoeksresultaten rond vakantiewerkers met infotainment
WAAR: Strandpaviljoen De Instuif, R. Aertszweg 9, Wijk aan Zee
WANNEER: Dinsdag 3 juli 14:00

ACHTERGROND

TMF, EliZe en FNV Jong toasten op vakantiewerkers

FNV Jong presenteert in samenwerking met TMF de 'Nationale Vakantiewerkdag'. Het geheel zal plaatsvinden op dinsdag 3 juli in strandtent 'de Instuif' in Wijk aan Zee. De resultaten van het jaarlijks FNV Jong vakantiewerk-onderzoek worden dan bekend gemaakt.

VJ Nikkie zal voor TMF verslag doen van deze dag. Ook zangeres EliZe zal schitteren tijdens een spectaculair slotoptreden. Het evenement is vrij toegankelijk voor bezoekers. "Dus weer of geen weer, binnen zal zeker het zonnetje schijnen", aldus Renée de Vries, bestuurder FNV Jong.

Op de Nationale Vakantiewerkdag kun je een kijkje nemen achter de schermen bij strandtent de Instuif. Vervolgens gaan een aantal bezoekers zelf aan de slag met de vakantiewerkers. In de zogenaamde 'Workpower race' wordt er gestreden om de coolste 'bartender moves' en de beste cocktail shaker. Er zal worden getoast om de vakantiewerkperiode feestelijk in te luiden. Bezoekers krijgen een zomerse goodybag gevuld met informatie en typische vakantie-items als een tijdschrift en condooms.

PROGRAMMA

14:00-14:10 Presentatie onderzoek in Q & A vorm
14:15-14:30 Werken bij een strandtent
14:35-14:50 Workpower race
14:55-15:00 Afsluiting met gezamenlijke toast
15:00-15:30 Optreden EliZe

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Amsterdam via de A9 richting Alkmaar
Bij knooppunt Velsen gaat u richting Velsen de A22 op, na ongeveer 4 km neemt u afslag Beverwijk.
Uit de tunnel gekomen blijf je direct rechts rijden en gaat u na ongeveer 500m rechtsaf met de bocht omhoog, hierna 1ste stoplicht rechtdoor, 2de stoplicht rechtsaf en 3de rechtdoor.
U rijdt nu tegen de Breestraat op, u gaat hier linksaf richting de Zeestraat, bij de kruising Zeestraat/ Koningstraat gaat u linksaf de Zeestraat op en deze blijft u net zolang volgen (ongeveer 3,5 km) totdat u in Wijk aan Zee arriveert.

Route in Wijk aan Zee
Rijd in Wijk aan Zee richting kerk, dus na de weide linksaf en ga vervolgens rechts. Je rijdt nu op de opgang 'De Zwaanstraat'. Bij hotel Sonnevanck rechtsafslaan en met de weg mee omhoog rijden. Hier kom je bij een grote parkeerplaats (gratis). Sla linksaf zodat je op de hoger gelegen parkeerplaatsen komt. Dit is voor hotel Hogeduin. Langs het hotel ligt een weg die naar beneden richting het strand loopt. Op het strand links afslaan en dan doorlopen totdat je bij de Instuif komt. Het is 5 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.

---------