Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Vier personen aangehouden na burenruzie

Publicatiedatum: 4-7-2007 11:07:48

NIJKERK - De Nijkerkse politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier personen aangehouden na een burenruzie. Omstreeks één uur zou een conflict zijn ontstaan tussen een echtpaar - een 55-jarige Nijkerker en zijn 47-jarige vrouw - en hun 25-jarige buurvrouw. Een 20-jarige Nijkerkse vriendin van de 25-jarige was op dat moment ook in de woning en raakte ook bij het conflict betrokken. Het echtpaar werd, volgens eigen zeggen, al geruime tijd getreiterd en ging die nacht verhaal halen bij de buren. Vervolgens zou tussen de vier een vechtpartij zijn ontstaan. Vermoedelijk is hierbij een mes gebruikt. Het echtpaar liep snijwonden in hand en gezicht op. De twee vriendinnen hielden aan de vechtpartij zwellingen in het gezicht over. Nadat de hulp van de politie werd ingeroepen, zijn alle vier aangehouden. Zij zitten nog op het bureau vast voor verhoor. (07-104410)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Politie houdt verdachte huiselijk geweld aan

Publicatiedatum: 4-7-2007 11:07:16

OOSTERBEEK - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Oosterbeek een 35-jarige inwoner van die plaats aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou omstreeks kwart over twaalf een conflict hebben gehad met zijn 33-jarige vriendin in hun woning. De oorzaak van het conflict ligt in de relatiesfeer. Nadat de twee onenigheid met elkaar hadden gekregen, zou de man geprobeerd hebben zijn vriendin van de trap te duwen en haar hebben geslagen. De vrouw liep hierbij krassen op haar been op. Agenten hebben de man even later in de woning aangehouden. De Oosterbeker zit nog vast op het politiebureau. Door zijn vriendin is aangifte gedaan. (07-104411)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden op verdenking mishandeling

Publicatiedatum: 4-7-2007 11:06:59

DOORWERTH - Een 58-jarige vrouw uit Doorwerth is woensdagavond in haar woonplaats aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw zou omstreeks kwart over tien op de Richtersweg een conflict hebben gekregen met een 51-jarige plaatsgenoot. Hierbij zou de 58-jarige de man een duw hebben gegeven, waardoor hij door een ruit viel. Ook zou zij hem geslagen hebben. De man raakte door het glas niet gewond, wel liep hij aan de klappen een wond aan zijn wang op. Nadat de hulp van de politie was ingeroepen, hebben agenten de Doorwerthse aangehouden en meegenomen naar het bureau. Ze zit nog vast voor nader onderzoek. Door het slachtoffer is aangifte gedaan. Het zou zijn gegaan om een al langer lopend conflict tussen de twee.
(07-104397)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw gewond bij

Publicatiedatum: 4-7-2007 11:06:23

BARNEVELD - Een 22-jarige vrouw uit Veenendaal is dinsdagavond gewond geraakt bij een aanrijding in Barneveld. De vrouw moest voor controle naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor negen toen de vrouw over de Gildeweg reed. Op de kruising met de Mercuriusweg zou zij geen voorrang hebben verleend aan een 33-jarige automobilist uit Kootwijkerbroek. Hierdoor ontstond een aanrijding. De vrouw is met nekklachten naar het Gelderse Vallei ziekenhuis gebracht. Haar passagier, een zeventienjarige Barnevelder en de 33-jarige kwamen met de schrik vrij. Volgens de politie was er geen alcohol in het spel.
(07-104334)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053