Gemeente Nederbetuwe


Mevrouw Roodbeen uit Kesteren 50.000 ste reiziger in campagne 'Ervaar het OV'


03 jul 2007

Op maandag 2 juli werd mevrouw Roodbeen in de bloemetjes gezet door Gelders gedeputeerde Marijke van Haaren. De inwoonster van Kesteren was de 50.000ste reiziger in het kader van de campagne `Ervaar het OV'.

De campagne is er op gericht om de inwoners van Gelderland meer bekend te maken met het openbaar vervoer. De Gelderse overheden en de vervoerders hebben voor deze actie de gratis dagkaart in het leven geroepen. Vanaf 26 februari maakten inmiddels ruim 50.000 reizigers van deze service gebruik. Dit maakt de campagne, die nog niet is afgesloten, nu al tot een groot succes.

Met een grote Arriva-bus met genodigden werd mevrouw Roodbeen thuis opgezocht. De gedeputeerde en de buschauffeur reikten haar naast een bos bloemen ook een gratis trajectabonnement voor drie maanden uit op de lijn Kesteren-Arnhem.

Mevrouw Roodbeen was buitengewoon verguld met deze geste. "Ik zal zeker gebruik maken van het abonnement. Met de trein kun je uitstekend plannen en je hebt nooit parkeerproblemen. Zeker in Arnhem is dat een groot voordeel."

Gemeente Neder-Betuwe | Burgemeester Lodderstraat 20 | 4043KM Opheusden | info@nederbetuwe.nl | www.nederbetuwe.nl | © gemeente Neder-Betuwe