OutSystems kiest Whizpr voor PR activiteiten

Maarssen, 4 juli 2007 - OutSystems, leverancier van applicatie management en development oplossingen, brengt zijn PR activiteiten onder bij Whizpr. Met deze samenwerking wil OutSystems zijn naamsbekendheid verder uitbreiden.

OutSystems ontwikkelt sinds 2001 platformen voor de ontwikkeling, inzet en management van bedrijfsapplicaties. Dit stelt bedrijven in staat om al hun applicaties eenvoudig te verbinden, waardoor een snel en flexibel systeem ontstaat. Bedrijven kunnen op het OutSystems Platform sneller applicaties ontwikkelen, nieuwe applicaties implementeren of de bestaande situatie aanpassen. Daardoor zijn zij in staat om snel te reageren op vragen vanuit de markt.

Sinds de oprichting gebruiken inmiddels meer dan 70 klanten wereldwijd - met ruim 400 opgeleverde applicaties - het OutSystems product, waaronder Bosch, Bristol-Myers Squibb, E.ON, Oxxio, Unilever, Van Ameyde Group en Wasco. Het hoofdkantoor van OutSystems is gevestigd in Lissabon, daarnaast heeft het bedrijf ook vestigingen in Nederland, Spanje en de Verenigde Staten.

Over Whizpr
Whizpr is een Benelux PR-adviesbureau gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT en lifestyle. Het bedrijf is actief voor ruim 35 dienstverleners en producenten in marktsegmenten als consumentenelektronica, e-business, security, bedrijfssoftware (ERP, CRM, CMS), hardware (computers, servers, netwerken), telecom, systeemintegratie en ICT-dienstverlening.

Ingezonden persbericht