ID&T


Barcodes geblokkeerde tickets Sensation White

In samenwerking met TicketOnline staat ID&T garant voor een zo eerlijk mogelijke en strak georganiseerde ticketverkoop van Sensation. Helaas zijn er altijd mensen die de boel proberen te saboteren, met de bedoeling kaarten voor de hoofdprijs aan te bieden in het illegale circuit. Gelukkig beschikt ID&T over de middelen onrechtmatig verkregen kaarten te traceren.
Het gaat om kaarten die volgens de reguliere weg besteld, betaald en afgeleverd zijn, waarna de koper claimt deze nooit te hebben ontvangen. Als de bestelling vervolgens voor de tweede keer wordt bezorgd, probeert men de onrechtmatig verkregen kaarten door te verkopen. ID&T haalt bij een dubbele levering echter direct de barcodes van de oorspronkelijke toegangsbewijzen uit het systeem.

Waarschuwing!
Ons advies luidt uiteraard dat je je tickets altijd via de officiele ticketverkooppunten moet kopen wil je zeker zijn van toegang tot het evenement. Tickets die niet via de officiele wegen gekocht zijn kunnen geblokkeerd of vals zijn. Bij de ArenA worden alle tickets door een scanner gehaald en gecheckt op echtheid, geblokkeerde of valse tickets worden er direct uitgehaald.

Hieronder vind je een lijst met codes die betrekking hebben op geblokkeerde barcodes van Sensation White tickets. Als 1 van deze cijfercombinaties overeenkomt met de code op jouw ticket wordt de toegang ontzegd.

N.B.
Aangezien er momenteel nog steeds codes geannuleerd kunnen worden, is het mogelijk dat er een aantal codes nu niet in deze lijst vermeld staan. Als je een ticket koopt via de onofficiele kanalen is de kans dus groot dat je niet binnenkomt. Het heeft geen zin om bij de deur aan te komen met het verhaal dat jouw code niet op de website stond. Zie het origineel
Geplaatst op: 03-07-2007