Digitale Gemeente Houten

2e dodelijke ongeluk op Cascademuur

dinsdag 3 juli 2007 - Bron: Bewonersvereniging Schonauwen II

Op dinsdagochtend 3 juli 2007 omstreeks 7:15 uur was het weer raak op de Cascademuur. Door het drukke en te hard rijdende verkeer is er weer een slachtoffer gevallen. De bewonersvereniging heeft geschokt gereageerd op dit voorval. Op de afgelopen straatspeeldag (woensdag 13 juni j.l.) heeft de vereniging nog aandacht gevraagd voor de zwakkere verkeersdeelnemers middels het aanbieden van een manifest. Hierin staan verkeerstechnische maatregelen om incidenten zoals deze te voorkomen.
Eerder viel al een dodelijk slachtoffer te betreuren toen een kat werd overreden in de winter van 2005 door een gehaaste automobilist die te hard reed in combinatie met een beslagen voorruit. Het slachtoffer van vandaag, een kat van middelbare leeftijd, cypers-wit, is meteen naar Dierenartsenpraktijk Schonauwen overgebracht, waar het vrijwel direct overleed aan zijn verwondingen. De bewonersvereniging roept daarom nogmaals iedereen op zich te houden aan de maximale snelheid van 30 km/h. Getuigen van deze dodelijke aanrijding kunnen zich melden bij de bewonersvereniging. Heeft u het vermoeden dat het om uw kat gaat? Neem dan contact op met Dierenartsenpraktijk Schonauwen (030-6352316).

Bewonersvereniging Schonauwen II voor foto's.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).