Ingezonden persbericht


Besparen op elektriciteit eenvoudig met Servicepunt Verlicht Wonen

Sinds afgelopen zaterdag 30 juni is het Servicepunt Verlicht Wonen online. Uniek aan het servicepunt is dat het inwoners over meerdere elektriciteitsbesparende producten en de verkooppunten informeert. Ook kunnen inwoners via het servicepunt hun eigen energiebox op maat samenstellen. Hierbij kunnen inwoners kiezen uit ruim 25 verschillende producten met een aantrekkelijke prijs.

Top 7
Het Servicepunt Verlicht Wonen gaat over meer dan alleen spaarlampen. Het servicepunt informeert over zeven elektriciteitsbesparende producten: (dimbare) spaarlampen, LED-verlichting, stand-by killer, groene stroom, LCD-beeldschermen, A-label apparatuur en energiemeters. Ook laat het servicepunt zien waar inwoners deze elektriciteitsbesparende producten kunnen kopen. Hiervoor werkt het Servicepunt Verlicht Wonen samen met 10 leveranciers.

Initiatief van gemeenten en Milieudienst
Het Servicepunt Verlicht Wonen is een initiatief van de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnwoude, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude in samenwerking met de Milieudienst West-Holland. Doel van het servicepunt is vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Meer weten?
Voor meer informatie: www.verlichtwonen.nl of telefoonnummer 030-3002447 (op werkdagen).



Ingezonden persbericht