Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam



Zuideramstel heeft Antwoord 14020

04-juli-2007

Stadsdeel Zuideramstel is nu te bereiken via het gemeentelijke telefoonnummer Antwoord 14020. Burgers kunnen hier terecht met alle vragen over bijvoorbeeld de openingstijden van burgerzaken, het vernieuwen van een paspoort of het aanbieden van grofvuil. Maar ook voor een heleboel andere gemeentelijke zaken, zoals parkeervergunningen of het organiseren van een evenement.

De gemeente Amsterdam wil met Antwoord het de burger gemakkelijk maken: één telefoonnummer voor allerlei vragen. Zuideramstel heeft zich als stadsdeel ook aangesloten bij deze dienstverlening.

Wij zijn er trots op om bij de eerste lichting stadsdelen te horen die aansluit op Antwoord, aldus stadsdeelwethouder dienstverlening Henk Boes. Zuideramstel wil voorop lopen in de dienstverlening: onze service moet snel, simpel en transparant zijn. Dat doel is met deze nieuwe stap bereikt. Je hoeft nog maar één nummer te onthouden!

Bij Antwoord zijn gemeentelijke organisaties aangesloten waaronder de Dienst Belastingen, de Dienst Wonen en de Dienst Persoonsgegevens. Stadsdeel Zuideramstel is een van de zes stadsdelen die zijn aangesloten. De overige stadsdelen volgen nog.

Antwoord is bereikbaar op 14 020 op alle werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur tegen lokaal tarief. Let op: Het telefoonnummer is alleen 14020, zonder 020 of 0800 ervoor. Of kijk op www.amsterdam.nl en klik op Amsterdam heeft Antwoord.