Gemeente Coevorden

Warm onthaal voor Bea Sneep in Dalen

Bea Sneep (38) uit Stadskanaal, die maandag per rolstoel begonnen is aan haar 400 kilometer lange sponsortocht voor Personal Service Dogs, ontving dinsdagmiddag een hartelijk onthaal in Dalen. De Stichting Dalen Promotie, Miss Summer Dalen, en de loco-burgemeester van de gemeente Coevorden heetten Bea dinsdagmiddag allebei welkom met een cheque voor de Stichting Personal Service Dogs.

Bea maakt sinds 12 jaar gebruik van een rolstoel en wordt tijdens haar tocht begeleid door haar hulphond Fingal. Met de monstertocht van Stadskanaal naar Vaals (ongeveer 400 kilometer) hoopt Bea Sneep zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Stichting Personal Service Dogs in Tweede Exloërmond.

Personal Service Dogs

De Stichting Personel Dogs is een gespecialiseerd opleidingsinstituut voor hulphonden voor mensen met een motorische beperking. De vergoeding van de zorgverzekeraars die de stichting ontvangt voor het opleiden van honden is niet voldoende. Door sponsoring moet de rest van de kosten gedekt worden.

Bewondering

Dinsdagmiddag 3 juli arriveerde Bea tussen in Dalen. Daar werd ze in het centrum ontvangen door een delegatie van de Stichting Dalen Promotie en de Miss Summer Dalen en loco-burgemeester Truus Pot-Eland van de gemeente Coevorden. Wethouder Pot sprak haar bewondering uit voor de mammoettocht die Bea onderneemt en hoopt dat alle gemeenten die Bea tijdens haar tocht aandoet eveneens het goede doel zullen steunen.
Meer informatie over de sponsortocht: www.400kilometer.nl.

Bea Sneep met loco-burgemeester Pot-Eland en miss Summer 2006