VAPRO


VAPRO-OVP en TÜV Rheinland bundelen krachten

VAPRO-OVP en TÜV Rheinland zijn eind 2006 een strategisch partnerschap aangegaan onder de naam Process Academy. In dit initiatief worden kennis en middelen gebundeld voor een wereldwijde dienstverlening op het vlak van personeelsontwikkeling, kwaliteit en veiligheid in de procesindustrie.

TÜV Rheinland Group is een wereldwijd opererende aanbieder van technische certificeringen en diensten met hoofdvestiging in Keulen en 11.000 medewerkers in 300 vestigingen in 60 landen.

De missie van de samenwerking is om de procesindustrie te ondersteunen met de beste professionele diensten. Deze diensten voldoen aan de hoogste technische- en managementstandaarden in de industrie. Inmiddels zijn er meerdere projecten van start gegaan. Dit najaar worden bedrijven door middel van een mailing van de details van het aanbod op de hoogte gebracht.

Process Academy biedt een brede waaier aan technische trainingen op maat, zowel voor verdieping van competentieontwikkeling van procesoperators alsook voor ontwikkelen en vergroten van vakkennis en technologische kennis, nodig om een moderne procesplant te runnen. Naast de competentiegebaseerde studieprogramma's bestaat de dienstverlening uit risk assessment en procesoptimalisatie-certificatie.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Monique de Haan, m.d.haan@vapro-ovp.com en Randy Jansen, r.jansen@vapro-ovp.com (tel. 070 320 93 88).