Provincie Utrecht

wegenkrant provincie Utrecht

Nieuwe wegenkrant provincie Utrecht

4-7-2007 -

Op woensdag 4 juli 2007 is gestart met de verspreiding van de nieuwe wegenkrant van de provincie Utrecht. Alle aanwonenden van de Utrechtse provinciale wegen krijgen een krant in de bus. Andere belangstellenden kunnen de krant na 4 juli aanvragen bij de provincie.

De provinciale wegenkrant verschijnt eens in de twee/drie jaar. De wegenkrant geeft informatie over allerhande zaken die op en om de Utrechtse provinciale wegen spelen, bijvoorbeeld groot en klein onderhoud, verkeersveiligheid, reconstructies, gladheidsbestrijding en fietsvoorzieningen. Daarnaast bevat de krant een provinciekaart met daarop alle provinciale wegen met de indeling in twee onderhoudsgebieden (district oost en district west). Hierop kun je zien waar je moet zijn met een vraag of een klacht rond een specifieke locatie. Namen (e-mail)adressen en telefoonnummers wijzen rechtstreeks de weg naar de juiste man of vrouw.

Gratis exemplaren van de wegenkrant zijn na 4 juli aan te vragen bij de afdeling verkoop van de provincie Utrecht, tel. (030) 258 22 28, e-mail: verkoop@provincie-utrecht.nl

klik hier om de Wegenkrant juli 2007 te downloaden (Acrobat reader, 8720 Kb)

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19