Gemeente Bronckhorst
---




Inwoners van Bronckhorst kunnen snoei- en tuin-afval alleen op de 2e en 4e zaterdag van de maand gratis naar regionale brengpunten brengen!

Eind juni kregen inwoners van Bronckhorst een brief in huis met hun persoonlijke afvalpas. Deze is sinds 1 juli verplicht als legitimatie bij de regionale afvalbrengpunten in Zutphen en Doetinchem en de lokale afvalbrengpunten in Vorden en Steenderen. In deze brief stond dat inwoners op vertoon van de afvalpas 2x per maand gratis hun tuin- en snoeiafval naar de regionale brengpunten in Doetinchem en Zutphen kunnen brengen. Dit kan ook 2x per maand, maar alleen op vaste dagen nl. iedere 2e en 4e zaterdag van de maand en niet op willekeurige tijden of dagen. Op andere tijdstippen kunnen mensen wel hun snoei- en tuinafval kwijt bij deze brengpunten, maar alleen tegen betaling. De lokale afvalbrengpunten in Vorden en Steenderen zijn sinds 1 juli alleen nog groendepot waar inwoners gratis snoei- en tuinafval naar toe kunnen brengen (openingstijden zie de gemeentelijke afvalwijzer 2007). Per keer mag bij de regionale en lokale afvalbrengpunten maximaal 2 m3 gratis snoei- en tuinafval gebracht worden.

Hengelo Gld., 4 juli 2007

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --