Gemeente Uithoorn

Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Bestemmingsplan Meerwijk Oost en West digitaal beschikbaar

4 juli 2007 print
Het bestemmingsplan van zowel Meerwijk-Oost als Meerwijk-West is vanaf donderdag 28 juni nu ook digitaal beschikbaar.

Het bestaande bestemmingsplan van Meerwijk, inclusief alle wijzigingen, is door het gespecialiseerde BestM uit Amsterdam omgezet naar de nieuwe digitale vorm.

De bestemmingsplannen van Legmeer-West en het Landelijk gebied werden al digitaal aangeboden. Deze digitale plannen zijn te downlaoden maar nog niet interactief te raadplegen. Bij het bestemmingsplan Meerwijk is dat wel mogelijk.

Digitale kaart Meerwijk

Door in een gebied op een bepaald perceel te klikken op de kaart krijgt u direct te zien wat de bestemming is van dat perceel. In de voorschriften leest u onder andere de regels voor bebouwing en gebruik.

Op korte termijn zullen ook de bestemmingsplannen voor Legmeer-West en het Landelijk gebied interactief raadpleegbaar zijn. Nieuwe bestemmingsplannen worden direct op digitale wijze aangeboden.

Een belangrijke stap

Met het digitaal aanbieden van deze bestemmingsplannen wordt weer een belangrijke stap gezet in de digitale dienstverlening van de gemeente. Zo was het al eerder dit jaar mogelijk om digitaal de verslagen van de WOZ op te vragen. Dit met behulp van DigiD.


---

* Digitale bestemmingsplannen