Gemeente Delft

60-jarig huwelijk de heer en mevrouw van Leeuwen

Op vrijdag 6 juli brengt burgemeester Verkerk zijn persoonlijke felicitaties aan de heer en mevrouw van Leeuwen. Dit is ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk.

De heer Izaäk van Leeuwen is geboren op 5 april 1922 te Rijswijk. Mevrouw Mensje Hoogendam is geboren op 25 december 1921 in Delft. Het huwelijk is gesloten op 8 juli 1947 in Delft.

De heer en mevrouw van Leeuwen ontmoetten elkaar al op de schaatsbaan op 13-jarige leeftijd. Maar pas na een nieuwe ontmoeting 7 jaar later kregen zij verkering. Na 5 jaar trouwden zij. In 1947 nam het kersverse bruidspaar de kruidenierszaak van de vader van de heer van Leeuwen over.

De heer en mevrouw van Leeuwen zijn blij met hun 6 kinderen. Inmiddels hebben zij ook 10 kleinkinderen. Het eerste achterkleinkind werd bij wijze van speciaal cadeau geboren op de verjaardag van de heer van Leeuwen.

Beide genieten nog van een goede gezondheid. Meneer mag graag fietsen, tennissen en zwemmen. Mevrouw fietst ook graag en zorgt nog steeds voor het gehele huishouden.

De heer en mevrouw van Leeuwen wonen met veel plezier op de Koningin Emmalaan. Als zij tijdens hun drukke leven wandelingen maakten, was het een grote wens daar te gaan wonen als de kruidenierszaak er niet meer was.



Gemeente Delft