Ingezonden persbericht


Expositie Suzanne ter Huurne in de Woonkamergalerie te Gennep:

Op woensdag 6 juni a.s. zal er wederom een nieuwe expositie starten in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep! Ditmaal exposeert kunstenares Suzanne ter Huurne, nu woonachtig in Gennep, haar imposante werken! Hieronder een stukje biografie over deze kunstenares.

"In 1978 werd ik geboren in Etten-Leur (Brabant). Ik houd al van jongs af aan erg van dieren, de natuur, tekenen en schrijven. Tot ongeveer een jaar lang heb ik uitsluitend dieren getekend. De laatste jaren ben ik me zeer actief gaan bezighouden met sjamanisme. Om me te verdiepen in deze levenswijze heb ik een jaar lang een opleiding gevolgd aan de School voor Sjamanisme. Het Sjamanisme heeft ervoor gezorgd dat ik me op een andere manier met kunst ging bezighouden; ik maak geen dierenportretten meer, ik teken nu vooral de beelden die in me opkomen tijdens meditaties, dromen en trancereizen. Daarnaast maak ik sjamanistische krachtvoorwerpen zoals ratels, praatstokken, voorouderstaf, smudgewaaiers e.d. Ik probeer te leven in verbinding met mijzelf, met Moeder Aarde en het Groot Mysterie. De ervaringen die ik beleef in dat streven breng ik tot uitdrukking in mijn verhalen, tekeningen en sjamanistische voorwerpen. Ik hoop dat ze iets van de Eenheid van alles reflecteren naar wie ze ziet."

Laat u verassen op deze unieke expositie! De expositie is dagelijks te bezoeken van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagavond hebben wij tevens een avondopenstelling tussen 18.00 uur en 21.00 uur. De expositie van Suzanne ter Huurne in de Woonkamergalerie aan de Burg Gilissenweg 57 te Gennep loopt van 6 juni tot 21 september 2007. Meer informatie over deze expositie en over onze andere evenementen vindt u op onze website www.kunsthandelgennep.nl of u belt even naar 0485-519589.

Wij heten u van harte welkom in onze Woonkamergalerie!

---- --