Persuitnodiging Nationaal Platform Personenschade

Persbericht | 04-07-2007

Precies een jaar geleden werd de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) aan de letselschadebranche aangeboden. In het afgelopen jaar heeft het Nationaal Platform Personenschade (NPP) veel gedaan om naleving van de code ten behoeve van letselschadeslachtoffers te bevorderen.

Zo is er een bemiddelingsloket gekomen dat advies geeft in zaken die zijn vastgelopen, en werd een Register Gedragscode Behandeling Letselschade opgezet met behulp waarvan slachtoffers zelf kunnen bepalen met wie zij willen samenwerken om letselschade af te wikkelen. In het Register staan namen van verzekeraars, advocaten en expertisebureaus die volgens de GBL werken.

Op 6 juli a.s. vindt er een mini-symposium plaats in Kasteel Wittenburg rond dit thema. Eén van de sprekers is minister van Justitie, dr. E.M.H. Hirsch Ballin. Tevens wordt tijdens dit symposium het Register GBL officieel geopend. U bent van harte welkom op dit symposium en wordt met name uitgenodigd voor de voorafgaande persbriefing, die om 14.30 uur zal beginnen. Tijdens deze sessie zijn ondermeer de heer Deetman, voorzitter NPP Platform, de heer Aanstoot, binnen het NPP verantwoordelijk voor de branchbrede implementatie van de code en mevrouw Blom-de Ruiter, Secretaris NPP aanwezig, alsmede PvdA-kamerlid Aleid Wolfsen.

Mededeling aan redacties

U kunt zich aanmelden bij Conny Dorrestijn (mobiel 06-51067201) of conny.dorrestijn@shirazpartners.com U ontvangt dan een korte bevestiging. Voor meer informatie en een routebeschrijving verwijzen wij u naar de event banner op www.npp.nl