Generali

Generali verlengt kortingsactie AOV

Generali biedt ook het komende half jaar een aantrekkelijke korting aan iedere ondernemer bij het afsluiten van een AOV. Hiermee verlengt Generali de lopende kortingsactie tot 1 januari 2008. Generali maakt het afsluiten van een AOV aantrekkelijk door het aanbod van een driejarige premiekorting. De actie geldt voor het totale AOV-aanbod van Generali: de AOV en AOV Extra en de Opbouw AOV en Opbouw AOV Extra.

Drie jaar korting op de premie
Iedere ondernemer die de stap neemt een Generali AOV af te sluiten ontvangt drie jaar korting. De ondernemer dient alleen te zorgen dat zijn aanvraag uiterlijk 1 januari 2008 in het bezit is van Generali. De korting geldt ook voor aanvragen die nu al lopen. In het eerste jaar geldt een premiekorting van 30%, in het tweede jaar van 15% en in het derde jaar van 7,5%.

Starten met een Opbouw AOV
Kiezen voor een Opbouw AOV is zeker voor startende en jonge ondernemers uitzonderlijk gunstig. Als de ondernemer nu kiest voor een Opbouw AOV en bij afsluiten aangeeft binnen vijf jaar door te groeien naar een Generali AOV of AOV Extra profiteert hij bij doorgroei van de driejarige premiekorting.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft tenminste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 06-07-2007

© Generali verzekeringsgroep 2007