Ingezonden persbericht


Persbericht

21 juni 2007

Wilkin van de Kamp geeft conferentie over rol van God

Van maandag 9 tot en met zaterdag 12 juli geeft Wilkin van de Kamp een conferentie met als thema: 'God speelt geen enkele rol in mijn leven. Hij is de regisseur'. Deze conferentie vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Wilkin van de Kamp is voorganger van de Euregio-gemeente in Aalten en oprichter van de stichting Geboren om Vrij te zijn. Deze stichting verzorgt seminars over bevrijding. Wilkin heeft niet alleen kennis, maar vooral ook veel hart- en praktijkervaring met het werk van de Heilige Geest.

Wilkin spreekt tijdens de bijbelstudies over de rol die God in iemands leven heeft. Of eigenlijk de rol die hij niet heeft; want als we ons leven echt aan God willen wijden, is hij de regisseur. Wilkin heeft ook een boek met eenzelfde titel geschreven.

Elke doordeweekse dag van 10.00 tot 12.00 uur behandelt Wilkin het thema in verschillende deelonderwerpen. Maandag spreekt hij over 'Hij is de regisseur', dinsdag over 'We hebben God klein gemaakt', woensdag over 'Schaken met God', donderdag over 'Gods opleidingsschool' en vrijdag over 'Wat de toekomst brengen moge'. De conferentie wordt voor Duitse gasten vertaald.

De toegang tot deze conferentie is gratis. Om de kosten te kunnen dekken worden er wel collectes gehouden. Meer informatie over deze week en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden zie de website www.betteld.nl.

Einde persbericht